HTML

Magyar Staféta

Kortárs magyar írók és friss tehetségek drámai váltója. Litera-projekt.

SZERZŐK

SZEREPLŐK

Laci

Hunger Natália

Erika

Szilvia

Kriszta

NAPTÁR

PARTNEREK

TÁMOGATÓK

IMPRESSZUM

Szakmai moderátor és pályázati koordinátor: Nagy Gabriella - litera Munkatárs: Szekeres Dóra - litera Kapcsolat:

Címkék

2009 (107) 2009. (1) ági (1) ágnes (1) almássy bettina (1) andrás (1) aranka (1) bager gusztav (1) bakos (1) balogh virág katalin (1) bányai (1) beáta (1) becsey (1) benkovics (1) bósa (1) both (1) brunner tamás (1) brunovszky adél (1) carpenter (1) csáki milán (1) csikós (1) czimmermann (1) deáki tímea brigitta (1) diána (1) erdős virág (3) faragó (1) fehér kornél (1) fekete györgy (2) fekete péter (1) forgách andrás (3) gábor (2) garaczi lászló (3) gárdon ágnes (1) gyula (1) harmath (1) harsányi anna (1) háy jános (3) horvát zsolt (1) imre (2) ivády (1) ivády gábor (1) j. (1) j.n. (1) j. bodnár (1) jánosi andrás (1) jónás andrás (1) józsef (1) judit (1) kalotai (1) kárpáti péter (2) katalin (1) kávai (1) kókai jános (1) kölüs (1) kozsár (1) krasznay piros (1) krisztián (1) lach tibor (1) lajos (1) légrádi györgy attila (1) lőrincz (1) lőrincz zsolt (1) maczkó zoltán (1) magyar (1) magyary ágnes (1) marek (1) mátyás tímea (1) mihály emese (1) m kriszta (1) nagy (1) noémi (1) o. katinka sára (1) ordas ferenc (1) palágyi ildikó brigitta (1) pálfy (1) pass andrea (1) pongrácz huba (1) r.mezőny (1) rab istván (1) s. (1) safranku ágnes (1) sándor (1) sárközi richárd (1) sarlós (1) simon (1) simon adrienn (1) sípos (1) slendri jános (2) somogyi lászló (1) soós edit (1) spiegl máté (1) stafétáról (1) szabó erzsébet (1) szafián zsuzsanna (1) szász fülöp györgy (1) szavazás (1) szilvia (2) szűcs gabriella (1) sz nagy krisztina (1) t. (1) takaró (1) tallér edina (1) tamás (1) tasnádi istván (3) tímea (1) tóth (1) vámos mónika (1) váradi gerda (1) zoch (1) zoltán (1) zsófi (1) zsuzsa (2) zsuzsanna (1) Címkefelhő

Utolsó kommentek

  • irka1960b: ilyen borzalmat még életemben nem olvastam !!!! De nem is szeretnék. (2009.05.13. 18:00) Almássy Bettina: Hiába
  • Miamano: Kedves Bikalakat és Mindenki! El fogom olvasni, megigérem. Most még látogatni sem nagyon kívánok ... (2009.05.11. 12:58) Almássy Bettina: Hiába
  • Mirus: Ledöbbentem mind a színházi, mind a társadalmi a kliséken. Csodálkozom, hogy ezt itt így lehet. N... (2009.05.06. 23:43) Almássy Bettina: Hiába
  • Horváth Zalán: Hello, mikor állítják színpadra a darabot? És hol? Hol lehet szavazni? (2009.04.29. 19:11) Palágyi Ildikó Brigitta: Álom
  • Bikalakat: @Miamano: nem tennéd meg, hogy elolvasod az enyémet is? Érdekelne, hogy van-e véleményed! Köszi (C... (2009.04.27. 11:24) Almássy Bettina: Hiába
  • Utolsó 20

Friss topikok

M. Kriszta: Fogd a…

2009.04.13. 02:17 litera

A TEHETSÉGKUTATÓ PÁLYÁZATRA BEÉRKEZETT PÁLYAMŰ

Helyszín: Fogda, valahol Budapesten, késő délután. A cellában Szilvia, és Laci. Laci női ruhában, elkenődött sminkkel, Szilvia sáros nadrágban, szétszakadt pulóverben, kócos hajjal.

Szilvia:- Annyira sajnálom, nem is tudom, mit mondjak. Egyébként mi a neved?

Laci:- Laci vagyok.

Szilvia:- Én Szilvia. Nem értem magam, nem voltam soha ilyen agresszív. Csak mióta ilyen szar lett az életem.

Laci:-Most tulajdonképpen mi is történt veled, mit csinált a férjed?

Szilvia:- Nője van!

Laci:- Értem!

Szilvia:- Szerinted én szar nő vagyok? Öreg? Undorító?

Laci:- Nem. Korodhoz képest nagyon vonzó vagy, mármint ha nem lenne ilyen rendezetlen a külsőd.

Szilvia:-Nagyon jó! Koromhoz képest! Tehát öregnek tartasz?

Laci:-Nem azt mondtam, de hát nem vagy már húszéves!
 
Szilvia:-És akkor ez azt jelenti, hogy el kell hagyni? Le kell lépni?

Laci:- Jól van, nyugodj meg, nincs semmi baj. Vegyél nagy levegőt!

Nyílik a rács, egy rendőr bekíséri Natáliát.

Natália:- Jó estét!
  
Szilvia:-Jó estét!
  
Laci:- Csókolom!
  
Szilvia:- Tessék, leülni ide közénk.

Natália:-Köszönöm, de inkább ide ülnék. /Leül a lehető legtávolabb a két embertől/

Szilvia:-Én Szilvia vagyok, ő Laci.

Natália /unottan/: - Hunger Natália vagyok.

Szilvia:-Miért hozták be a nénit? Mi történt? Biztos valami félreértés, igaz? /csend/

Laci:- Biztos nem hallja!

Natália:- Mielőtt elkezdenének üvöltözni, közlöm, hogy semmi baj a fülemmel, csak nincs kedvem beszélgetni!

Szilvia:- De miért?

Natália:- Mert nem csak a fülem jó, hanem a szemem is, és most nincs hangulatom egy félőrült nővel, meg egy női ruhás buzeránssal csevegni.

Laci:-Nem vagyok homokos, csak szeretem a női ruhákat, szépek és kényelmesek!

Szilvia: Miből gondolja, hogy őrült vagyok?

Natália:-Nézzen magára, ne engem kérdezgessen, és hogy kényelmesek a női ruhák! Ugyan már?

Laci:-Nem kezdek el magyarázkodni, ha meg nem akar beszélgetni, akkor nem erőszak, mi csak szerettük volna elütni valamivel az idő!

Natália:-Rendben Homár úr, beszélgessünk. Azért hoztak be, mert elvertem egy kínait a botommal.

Szilvia:-És még én vagyok a félőrült!

Laci:- A sárkány közbelép!

Szilvia:- Miért csinálta?

Natália:- Tulajdonképpen nincs hozzá semmi közük, de ha már ennyire érdekli magukat, akkor elmondom. Tavaly decemberben kezdődött az egész azzal,hogy vettünk egy karácsonyfaégőt a kínai piacon. Utálom a kínai dolgokat, nincs minőségük. Mondanom sem kell, hogy egy ócska vacak volt már ránézésre is, de a párom ragaszkodott hozzá, hogy megvegyük. Hazavittük, szépen feldíszítettük vele a fát. Minden rendben is ment, az ünnepeket még kibírta, de aztán zárlatos lett, és felgyulladt tőle a karácsonyfa. A karácsonyfától meg leégett az egész lakás. Szegény drágám pedig mivel rossz alvó volt altatót szedett, hát el is aludt örökre, nem ébredt fel a tűzre. Én sajnos éppen az állatorvosnál voltam.

Laci:-Hú, ez durva!

Natália:- Aztán ma délután felismerni véltem azt a kínait, akitől vettük tavaly az égőt! Nekiestem a bottal ütöttem-vágtam, mikor leszedtek róla kiderült, hogy polgármester felesége, aki épp akkor jött haza a plasztikai sebésztől. Ráncfelvarrás!

Szilvia:- Mennyi ideig voltak házasok?

Natália:-Nem voltunk házasok, anyakönyvvezető voltam szívem nem hiszek a házasságban. Felesleges pénzkidobás, összecsődítik, a rokonságot két napon keresztül megy, a hepaj aztán meg azon vitáznak, hogy kinek a keresztanyjától kapták a kenyérpirítót! Két év három év és elválnak. Mire jó ez?A mi szerelmünk igazi volt, papírok nélkül is. Bizalomra-tiszteletre épült, nem úgy, mint manapság.

Szilvia: - Érdekes azt gondolnám, hogy ez a korosztály ellenzi a törvénytelen kapcsolatokat, nem? Hiszen régen nem volt szokás csak úgy együtt élni, még én sem tudtam volna elképzelni, hogy ne menjek feleségül valakihez. Gyerek az van azért nem?

Natália:-Nincs. Utálom a gyerekeket. Macskám van! Bastet.

Laci:- Akkor azzal volt az állatorvosnál!Azt hittem magát vizsgáltatta. Egyébként a család,meg a gyerekvállalás csak egy társadalmi elvárás. Megszólnak a rokonok, a szomszédok,ha bizonyos kor után nincs még az embernek férje vagy felesége. Nekem sincs feleségem, pedig már benne vagyok a korban. Hagy, döntsem, már én el mit akarok!Nem?

Natália:- Nem nős? Ki hitte volna!

Laci:-Jó persze, nyugodtam szólogasson csak be. Nem elég nekem, hogy a családi összejöveteleken ki vagyok közösítve. Nagyanyám szegény még külön is ültetett a karácsonyi ebédnél.

Szilvia:- Ha újra kezdhetném, sosem mennék férjhez! Lehet, hogy gyerekem azért lenne, de házasság! Soha!

Natália: -Maga túl érzelmes. Valószínű pár hónapon belül összeakad újra valami félkegyelművel, aki elveszi még a maradék eszét is. Mennyi ilyet láttam!

Szilvia:- Magát sosem csalták meg?

Natália:-Nem! Végül is én voltam a harmadik. Velem csaltak meg.

Laci:- Nocsak, nős volt az illető?

Natália:-Nem! Férjezett!

Laci:- Miiii? Férjezett? És még én vagyok a buzi? Nati néni, vagy inkább Ratyi néni?

Natália:-Ezt maga úgysem érti!

Szilvia:- Legalább szerelem volt nem úgy, mint az én házasságom. Sosem szólták meg?

Natália:-Nem nagyon tudtak róla. Meg volt azért a családban ettől durvább is!

Laci:- Például?

Natália:-Az öcsém!

Laci:-Ő mi volt pedofil?

Natália:- Rosszabb! Munkásőr!

Laci:- Értem.

Natália:-Nincs már az emberekben becsület, nem tartanak ki egymás mellett, túl nagy a szabadság!  Bár a napokban kaptam egy levelet Brazíliából. Egy házaspár, meghívott az aranylakodalmukra. Állítólag én adtam még össze őket annak idején. Fingom sincs ki azok, de minden fizetnek, repülőjegy szállás, egy fillérembe se kerülne.

Szilvia:-Ez nagyon jó! Brazília! Én még a Balatonnál is csak a nyolcadikos osztálykiránduláson voltam. Mikor menne?

Natália:-Nemtudom még hogy elmegyek-e. Daganat van a mellemben. Meghalni menjek?

Laci:-Az orvos mit mondott?

Natália:- Oda nem jutottam még el, mert közbejött ez a kis ügy. Amúgy is egy felcser a körzeti orvosunk. Hentes mind!

Szilvia:-Nem biztos, hogy rosszindulatú az a daganat. El kell menni dokihoz, majd az megmondja, hogy mi van. Utána meg irány Brazília!

Natália:- Hagyjam itthon a macskám?

Szilvia:- Ne vicceljen már! Egy rühös macska miatt kihagyni az ingyen Brazil utat! Ki kell használni minden lehetőséget, élni kell, amíg lehet. Az én életem egy nagy kudarc. A férjem 20 év után elhagyott egy fiatalabb szex mániás nőért. Mindig voltak nőügyei tudtam jól, de akkor is hozzám jött haza. Aztán megjelent ez a nőcske, és teljesen megbolondította. Egyik nap hazajött, hogy dobjuk fel egy kicsit a szexet. Most képzelje már el! Egész nap dolgozom, mint az állat aztán otthon is a takarítás, főzés, mosás este meg legyek pornósztár? Engem nem így neveltek! Azt akarta, hogy máshová is tegyük, tudja AZT.

Natália:-Mit?

Laci:-Jaj ne tudja már! A csúnyáját!

Natália:- Á értem!

Szilvia:-Hát mondom ez azért már túlzás, nem igaz? Aztán meg azzal a számmal csókolom meg a gyereket? Meg anyámat? Rááldoztam a fiatalságomat, gyereket szültem neki, kivágtam az orrszőrét, ő meg azt vágja a fejemhez, hogy én nem azt nyújtom az ágyban, amit egy feleségtől el lehet várni? 20 éve nem alszom rendesen, mert úgy horkol, mint egy grizzly! Na, mindegy, lelépett, én megtudtam, hol lakik a ribanc, bedobtam egy felest, és rátörtem az ajtót. Végigkergettem a lépcsőházban, aztán le a játszótérre, ott meg az anyukák hívták a rendőröket. Utána meg kiderült, hogy rossz címre mentem.

Laci:-És én voltam a rossz címen lakó nő!

Szilvia:- Natália! Maga szerint és ronda vagyok?

Natália:-Mi? Mit akar tőlem?

Szilvia:- Semmit, ne értsen félre, csak azt kérdeztem, hogy maga szerint én milyen nő vagyok.

Natália:- Idegesítő!

Nyílik az ajtó, egy rendőr bekíséri Erikát.

Erika:- Helló!

Laci:-Üdv.

Szilvia:- Szia!

Natália:-Szervusz.

Erika: - Hideg van itt nem?

Szilvia:- Szerintem inkább meleg!

Laci:-Nagyszerű, már te is célozgatsz!

Erika /Lacihoz fordulva/:- Te nem a Szélrózsa utcában laksz?

Laci:- De. Miért?

Erika:-Én is ott lakom csak épp a másik oldalon, nem rég költöztem oda! Szoktalak látni.

Natália:- Mindig ilyen csinos?

Erika:- Akkor normálisan van felöltözve, úgy értem mindig öltöny ,nyakkendő.

Szilvia:- Gyere, ülj ide, mesélj, mi történt? Miért vagy itt?

Erika:- Ne is kérdezd, igazi lúzer vagyok. Bementem egy ékszerboltba, és hát úgy jött ki a lépés, hogy egyedül maradtam egy brill gyűrűvel. Ebben a helyzetben bárki zsebre tette volna nem igaz? Hát én sem vagyok hülye.

Szilvia:- Elloptad?

Erika:- El én! Eldugtam a kabátom ujjába, aztán szépen kisétáltam, de a biztonsági őr megállított, rám mosolygott és azt mondta:
- Van nálad valami, ami kellene nekem!
Én hülye meg úgy megrémültem, hogy abban a pillanatban odaadtam neki a gyűrűt.
Pedig csak a telefonszámomat akarta. Ennyi.

Szilvia:- Nekem sosem kérték el a telefonszámomat. Erika szerinted én csúnya nő vagyok?

Erika:-Nem. Miért?

Natália:- Hagyja, mindenkitől ezt kérdezi.

Bejön, egy rendőr elviszi Szilviát kihallgatni, közben bekíséri Krisztát, akinek a nyakában egy tábla, amin a következő felirat olvasható:”Le az állatkísérletekkel!”

Szilvia:- Akkor, viszlát, mindenkinek, Laci még egyszer elnézést a kellemetlenségért, a többieknek meg kitartás.

Erika:- Köszi, örülök, hogy megismertelek. Remélem, még találkozunk.

Szilvia:-Igen én is remélem. /elmegy, de kifelé menet még megkérdezi az őrtől is hogy ő csúnyának tartja-e./

Kriszta:- Helló mindenkinek.

Natália:- Szervusz, kislány.

Laci:- Helló.

Erika:- Szia! Mi az a nyakadban?

Kriszta:- Tüntetni voltam.

Laci:- Azért hoztak be?

Kriszta:-Igen. Szerveztem egy 150 fős tüntetést az állatok védelmében, tudjátok, kísérletek, meg szőrmebunda, meg ilyenek. Aztán sajnos senki nem jött el csak én egyedül!

Laci:- Ez elég nagy szívás!

Kriszta:-Az! Tudtátok, hogy a kis nyuszikat mesterségesen ébren tartják, hogy sampont csöpögtessenek a szemükbe?

Laci:- Ne beszélj! Tényleg?

Erika:- Hogy hívnak?

Kriszta:- Krisztának.

Erika:-Én Erika vagyok, ő itt Natália, az úr neccben pedig Laci.

Kriszta /Lacihoz fordulva/:- Neked mi bajod van tulajdonképpen? Úgy értem miért viselsz női ruhát?

Laci: Úgy látom, ez nagyon érdekel mindenkit. Igazából nem is tudom. Nem úgy alakult a gyerekkorom, mint azt szerettem volna. Kb. tíz éves lehettem, amikor az anyám elhagyott minket. Nagyon kibuktam. Emlékszem napokig nem szólaltam meg, egy táblával a nyakamban jártam, amire írtam, ha akartam valamit.
Kriszta:- Krétával?

Erika:- Nem ez a lényeg hagy folytassa már!

Laci:- Apám elkezdett inni és hetente más nőt hozott haza. Aztán amikor 14 lettem az osztályfőnököm azt üzente a szülőknek, hogy most már el lehetne kezdeni a szexuális felvilágosítást a gyerekeknek. Ezt apám félreértette, azt hitte elegendő, ha elmeséli az épp aktuális nőjével töltött intim pillanatokat. Részletesen!Nem hibáztatom,nem értett a kamaszokhoz. Ennyi! A tizenötödik születésnapomon öltöztem először anyám ruháiba. Azóta folyamatosan. Ez nyugtat meg. Meg a pornófilmek! 

Kriszta:- Ezért vagy itt?

Laci:-Igen egy nő azt hitte, én vagyok a férje szeretője, és rám támadt.

Kriszta:-Akkor csajod sincs?

Laci:-Hát néha van, de nem komoly. Úgy vagyok a nőkkel, mint a zsiráffal.

Erika:-Ezt hogy érted?

Laci: - Tetszik, de azért otthonra nem kéne!

Kriszta:- Dolgozol?

Laci:-Igen. Angoltanár vagyok, de író szerettem volna lenni. Valószínű nincs tehetségem.

Kriszta:-Hol tanítasz?

Laci:-Egy alapítványi zsidó iskolában.

Natália:- Zsidó vagy?

Laci:-Nem, dehogy. Keresztény.

Natália:- Akkor csak a pénz miatt választottad mi?

Laci:- Nem. Azért, hogy idegesítsem az apámat. Nincs már pénz ott sem. Különórákat kell tartanom, hogy megéljek.
 
Natália:-És te Kriszta? Hány éves vagy?

Kriszta:- Húsz leszek.

Natália:-Még tanulsz?

Kriszta:-Igen a színművészetire járok. Színésznő leszek, meg írok is, de rendezni is jó lenne!

Natália:- Örökös lázadó vagy igaz? Mindegy mi ellen, csak lázadj. Emlékeztetsz a fiatalkori énemre.

Laci:- Amikor lányok szoknyája alá nézegetett?

Natália:- Kuss legyen, én legalább nem hordtam jégeralsót.

Bejön, egy rendőr elviszi Natáliát kihallgatni.

Natália:- További jó mulatást, viszlát!

Kriszta:- Csókolom.

Laci:- Viszlát.

Erika:- Csók.


/Natália el/

Kriszta:- Kedves néni volt.

Erika:-Igen.

Laci:- Az hát!

Kriszta:-  Olyan volt, mint a nagymamám. Ő is szegény állandóan pörgött, klubokba járt,nem olyan életunt vénasszony volt, mint általában az öreg nénik. Mindig elfoglalta magát,mindig valami célt tűzött ki maga elé,és többnyire meg is valósította. Imádta az embereket, és segített mindenkin, akin tudott. Szociológus volt. Az olyan társasági lény. Nem nagyon tudom, hogy konkrétan mit csinál, de emberekkel foglalkozik. Asszem! Néha úgy érzem, én is meg tudom váltani a világot. Iszonyatosan nagy erőt érzek magamban ehhez. Aztán elmúlik.

Erika:-Én is mindig azt hittem, hogy különleges vagyok. Egy igazi életművész. Gyógyszerésznek tanultam aztán fotóztam, de azt is meguntam. Szerencsére a gépemet is ellopták. Elmúltam harminc, se munkám se pénzem. Ellenben van egy idősebb szeretőm, aki épp most elhagyta az asszonyt, pedig nem kértem rá.

Laci: - Férjed nincs?

Erika:-Nincs. Minek? Nem is volt.

Kriszta: - Gyerek sincs?

Erika:- Az sincs. Nem akartam én soha családot. Szerető oszt jó’ van. Akkor jön, amikor én akarom meg akkor is megy. Azt hittem egy nős férfi nem lesz annyira, a terhemre, hisz nem lóg állandóan a nyakamon.  Nem unom meg olyan hamar, mint általában a pasikat. Erre a hülye feladta a húszéves házasságát miattam, csak azért mert jobb vagyok az ágyban, mint a neje. Nevetséges. Azt hiszi, hogy majd én is mosok rá, meg ápolom, ha beteg. Idegesítenek a hétköznapi párkapcsolatok nincs bennük semmi izgalmas, semmi tiltott! Tulajdonképpen az egész életem dög unalom. Aludni imádok a legjobban, már ha tudok, mert a pasim úgy horkol, mint egy oroszlánfóka. Az álmaim sokkal izgalmasabbak, mint az életem.

Laci:- Miket álmodsz?

Erika:- Általában gyilkolok. Késsel, pisztollyal, szexszel, mikor mivel. Vannak leszbikus álmaim is, de attól még nem vagyok meleg. Igaz?

Kriszta:- Nem hiszem. Legfeljebb biszex. 

Erika:-Nem volt még nőm, de ki tudja, mit hoz a jövő. Nekem olyan pasi kellene, aki különleges, aki minden percben meg tud lepni valamivel. Nem virágra, meg bonbonra gondolok, hanem arra, hogy ne tudjam kiszámítani, mit fog csinálni.
Lehet, hogy a következő percben leszurkál, de az is lehet, hogy csak meg akar ölelni.

Laci:- Ha olyan lenne, akkor meg az lenne a baj. Állandóan siránkoznál. Jaj nemtudom, akar-e engem komolyan? Jaj most vajon mire gondolhat? Szeret? Ő is akar gyereket? Mindig az a bajotok, hogy nem tudtok kiismerni minket.

Erika:-Ez nem igaz. Egy férfi legyen izgalmas, titokzatos, különleges.

Kriszta:- Igaza van!

Laci:-Hát a fene se érti a nőket!

Bejön, egy rendőr elviszi Erikát kihallgatni.

Erika:- Sziasztok, örülök, hogy megismerhettelek titeket.

Kriszta:- Szia, mi is örülünk.

Laci:- Helló, sok sikert, dumáld ki magad.

/Erika el./

Kriszta:- Szegény csaj, remélem, én nem keseredek meg ennyi idős koromra.

Laci:- Ez csak rajtad múlik. Van egyébként valakid? Fiú, nős pasi, esetleg lány, vagy kutya, én már semmin nem csodálkozom.

Kriszta:- Nincs senkim, nem fér bele az időmbe, meg hát, ha ugye beindul, a karrierem csak hátráltatnának a férfiak. Vagy a nők. Volt egy komoly kapcsolatom, de az olyan tini szerelem volt. Mostanában semmi. Nem is nagyon járok, el sehová, ahol lehetne ismerkedni inkább csak, netezek.

Laci:- Ott is lehet ismerkedni. Én is szoktam.

Kriszta:- Lehet, hogy már velem is cseteltél.

Laci:- Ja! Lehet!

Kriszta:-Jó dolog. Érdekes emberekkel hoz össze a véletlen. A múltkor egy furcsa oldalt találtam. Ilyen megkötözéses dolog volt. Izgalmasnak tűnt. Aztán cseteltem leszbikusokkal is, na, azok, jó fejek voltak.

Laci:-Én általában transzikkal csevegek, de én nem vagyok az, ne értsd félre!

Kriszta:-Jó persze. Semmi gond, ha az lennél sem zavarna. Ők legalább jól öltöznek. Amúgy nem vonzódsz egy kicsit sem a fiúkhoz?

Laci:-Nem. Mondtam már, hogy nem vagyok meleg. Nem is gondoltam még ilyenre.

Kriszta:- Oké! Nem azért kérdeztem. Én például gondoltam már rá, hogy csajjal kezdek, nem állna távol tőlem. Szegény nagyanyám is leszbi volt, azt hitte nem tudjuk. Tavaly halt meg. Felgyulladt a karácsonyfája!

Laci:/elgondolkodik/- Várjunk csak!Az öreglánynak a nője is így halt meg. Akkor lehet, hogy.. Na, ne! Erika pedig ott lakik ahol én és nős pasija…, a Szilvinek meg a  férje?…
Te nem játszottál véletlenül pornófilmben?
 
Kriszta:- Nem hiszem el! Ez nagyon király! Erről szerintem írok egy színdarabot!

 

Szólj hozzá!

Címkék: 2009 m kriszta

A bejegyzés trackback címe:

https://literastafeta.blog.hu/api/trackback/id/tr61061867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása